Festival bij Laagravense plas

WorldofPleasureInformatie voor wijkbewoners over evenement bij de plassen van Laagraven

Op zaterdag 4 juni vindt bij de noordplas van Recreatiegebied Laagraven van 12 tot 23 u het evenement World of Pleasure plaats. De organisatie van dit festival informeert de omwonenden van Laagraven, waartoe ook de inwoners van Hoograven gerekend worden, hierbij over het volgende:

Geluid
De organisatie doet er alles aan om de direct omwonenden van overlast te ontzien. Dit doet ze door de juiste afstellingen en maatregelen te nemen waardoor eventuele overlast tot een minimum wordt beperkt. Ook wordt er tijdens het gehele festival het maximaal toegestane dB-niveau door middel van continue metingen gecontroleerd en gewaarborgd.

Verkeer
In verband met de veiligheid zal de Ravensewetering op zaterdag 4 juni ter hoogte van Down Under tot aan de kruising met de Koppeldijk afgesloten zijn tussen 11 en 24 u. De woningen blijven bereikbaar via de Houtenseweg en Koppeldijk.

Strandbad
Het strandbad aan de zuidplas van Laagraven is op zaterdag 4 juni gesloten.

Mocht u nog vragen hebben betreffende het festival, dan kunt u per mail via info@xsense.nl contact opnemen met organisator XSENSE. Op de dag van het festival is de organisatie te bereiken via 030 – 744 00 51.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten