Binnenkort weer Aapjeskooi gymlessen

dans aapjeskooiOp woensdag 11 en zaterdag 14 mei aanstaande start de nieuwe periode Aapjeskooi lessen aan de Duurstedelaan 14a in Hoograven in een gymzaal van het Brede Schoolgebouw. Ook deze periode staan er weer leuke, uitdagende lessen op het programma, gericht op kinderen van 18 maanden tot 6 jaar. De gymzaal staat elke les vol met mooie materialen, waarop de kinderen kunnen klimmen, springen, slingeren, rollen en kruipen. De gestructureerde lessen hebben bij de Aapjeskooi steeds een wisselend thema en elke week staan er andere oefeningen centraal. Deze periode zijn de kinderen bijvoorbeeld echte superhelden en gaan ze gymmen als circusartiesten! Ouders doen actief mee tijdens de lessen voor dreumesen en peuters.

De nieuwe lessenreeks bestaat uit 6 lessen. Het inhalen van gemiste lessen binnen de periode is altijd mogelijk. Doe jij ook mee? Inschrijven kan via www.aapjeskooi.nl/inschrijven. En meer informatie over Aapjeskooi is daar ook te vinden.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten