Huttendorp Hoograven 2016

Huttendorp Overzicht hutten

Huttendorp 2015

Na een zeer succesvolle primeur in 2015 komt er dit jaar een nieuw Huttendorp in de wijk! In de week van 15 tot en met 19 augustus (week 33, de laatste week van de zomervakantie) kan er door 100 kinderen van 7 tot en met 12 jaar uit de wijk Hoograven weer gezaagd en getimmerd, getild en gestapeld, en vooral ook veel gekletst en gelachen worden in Speeltuin de Kameleon. Dit alles gebeurt uiteraard onder toezicht van volwassenen.

Op dinsdag en woensdag bouwen de kinderen in groepjes hutten en zijn er verschillende andere activiteiten. Op donderdag wordt de bouw afgerond, is er een keuring van de hutten én een vrijmarkt. Donderdagavond is er een gezamenlijke maaltijd en daarna een bonte avond met muziek. De kosten voor deelname zijn €25,00 (inclusief lunch, bonte avond en eventueel overnachting) + minimaal 1 dag inzet van 1 volwassene per ingeschreven kind (U-pas houders zijn gratis – max. 25).

Inschrijven voor deze unieke activiteit kan via huttendorp.hoograven@gmail.com. De inschrijving start op woensdag 11 mei om 0:00 u en de inschrijvingen worden behandeld op volgorde van aanmelding. Inschrijvingen vóór 0:00 u. worden niet verwerkt. Ouders kunnen alleen hun eigen kind(eren) inschrijven, groepsinschrijvingen is niet mogelijk.

Huttendorp Hoograven vindt plaats in samenwerking met Speeltuin de Kameleon, Vooruit en De Vreedzame Wijk.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten