Stichting Nieuw Rotsoord collecteert samen met het Oranje Fonds

HoutenManNieuwRotsoordOase

Houten man in de speeltuin

De opbrengst is bestemd voor de aanschaf van een gecertificeerde wip, fietsjes en ander rijdend materiaal, én voor sociale initiatieven in de provincie Utrecht.

Van dinsdag 17 tot en met vrijdag 21 mei zal Kinderboerderij Nieuw Rotsoord samen met het Oranje Fonds collecteren in Utrecht. De helft van de opbrengst is bestemd voor de kinderboerderij, de andere helft besteedt het Oranje Fonds aan sociale initiatieven in de provincie Utrecht. Giften worden zo voor 100 procent besteed aan de collectedoelen die allemaal uit de eigen leefomgeving zijn.

Nieuw Rotsoord gaat collecteren met circa 20 vrijwilligers in de wijk Oud Hoograven-Zuid en zij zullen in bovengenoemde dagen bij 2.400 adressen aanbellen tussen 18.00-20.30 u voor een geldelijke bijdrage.

Met de Oranje Fonds collecte helpt het Fonds in heel Nederland stichtingen en verenigingen extra euro’s op te halen. Ronald van der Giessen, directeur van het Oranje Fonds, licht toe: “Stichtingen en verenigingen zijn de sociale lijm van onze samenleving. Ze bestrijden eenzaamheid en geven kwaliteit aan het leven. En daar is altijd extra geld voor nodig. Met de collecte helpen we hen daarbij en we hopen dat veel mensen willen bijdragen.”

Het Oranje Fonds steunt sociale organisaties in het hele Koninkrijk der Nederlanden. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn als beschermpaar nauw betrokken bij het Fonds. Zij bezoeken initiatieven, reiken de Appeltjes van Oranje uit, vieren Burendag en steken de handen uit de mouwen tijdens NLdoet.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten