Koninklijk nieuws

Lid in de Orde van Oranje NassauTijdens de lintjesregen hebben wijkbewoners Peter Sprangers en Walter Kamps op dinsdag 26 april uit handen van burgemeester Jan van Zanen een koninklijke onderscheiding gekregen. De beide heren zijn nu Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Peter Sprangers en Walter Kamps richtten in 2004 de Historische Kring Tolsteeg-Hoograven op en zijn daarbij nog steeds betrokken. Daarnaast zijn zij ook op vele andere terreinen actief in de wijk.

Stichting De Klanksteen heeft laten weten een deel van het programma dat gepland stond voor het Tolsteegplantsoen op Koningsdag 2016 af te gelasten in verband met de slechte weersvoorspelling. De optredens in de muziekkoepel en de vrijmarkt in het plantsoen gaan wél door. Het springkussen zal er niet zijn en ook de Oudhollandse spelletjes gaan niet door. Stichting De Klanksteen had op deze feestelijke dag de nog aanwezige bewoners van WZC Tolsteeg een memorabel afscheid willen aanbieden door een groot aantal studenten van het ROC Sportcollege met hen de spelletjes te laten doen. De bewoners zullen nu Koningsdag vieren in het woonzorgcentrum. Met de optredens in De Klanksteen wordt het nieuwe muzikale seizoen in het Tolsteegplantsoen gestart. Wethouder Paulus Jansen zal om 13 u de opening verzorgen.

Speeltuin De Kameleon aan de Verlengde Hoogravenseweg is deze Koningsdag gesloten.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten