Werkzaamheden ’t Goylaan van start

WerkzaamhedentGoylaan2016

Onthulling bord over werkzaamheden ’t Goylaan (foto: W. de Jong)

Vanaf eind deze week gaat Utrecht-Zuid een paar spannende maanden tegemoet als de werkzaamheden aan de ’t Goylaan, een van de verkeersaders in dit deel van de stad, echt gaan beginnen. Op woensdag 20 april om 12 u was de officiële start hiervan. Wethouder Lot van Hooijdonk onthulde nabij de Zuiderbrug het werk-aan-de-wegbord, samen met een zeer jonge wijkbewoner, Teun. Ze gaf aan dat het een ‘spannende tijd wordt, omdat nu voor het eerst een deel van haar mobiliteitsplan wordt uitgevoerd.’

Op 21 april starten de werkzaamheden met de aanleg van een extra rijbaan in de middenstrook. Vanaf dan is beide kanten op maar één rijstrook beschikbaar. En dan wordt ook echt duidelijk wat het effect van het versmallen van de ‘t Goylaan is: wordt het een verkeerschaos, zoals sommige mensen menen, of valt het in de praktijk wel mee, zoals anderen zeggen.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten