Blauwe Aventurijn sponsort schoon drinkwater in Togo

WaterprojectBlauweAventurijn2016In 2015 heeft basisschool Blauwe Aventurijn gewerkt aan het project ‘Water’. Kinderen leerden wat er in het water leeft, hoe water gezuiverd wordt en wat de gevolgen zijn van een gebrek aan schoon drinkwater in andere landen. Met de jaarlijkse Fancy fair op ons schoolplein is geld ingezameld. De opbrengst was bestemd voor een drinkwatervoorziening in Togo.

Tijdens de kerstvakantie is een leerkracht van Blauwe Aventurijn naar Togo in West-Afrika gereisd en heeft de bouw van de watervoorziening  in gang gezet. “De watervoorziening was amper af of de mensen stonden al in de rij”, aldus de leerkracht.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten