Gratis scholing Utrechtse vrijwilligers

800_800_3_231_0_Loesje_vrijwilligersIn Utrecht zijn ruim 100.000 inwoners actief als vrijwilliger bij sportverenigingen, buurthuizen, zorginstellingen, festivals en andere maatschappelijke organisaties. Zonder deze inzet zou het voor veel organisaties niet mogelijk zijn om goed te functioneren. Vrijwilligerscentrale Utrecht (VC Utrecht) adviseert, verbindt en ondersteunt deze organisaties en vrijwilligers; zij organiseren bijvoorbeeld workshops waar alle Utrechtse vrijwilligers aan deel kunnen nemen. De vrijwilligers doen er kennis op, die zij weer gebruiken bij hun vrijwilligerswerk. Voor het geven van de workshops put VC Utrecht uit haar netwerk en het Utrechtse bedrijfsleven. Op deze manier krijgen stadsgenoten de kans om kennis en ervaring te delen met vrijwilligers. Een communicatieadviseur geeft bijvoorbeeld social mediatraining, een HR manager vertelt hoe je de juiste vrijwilligers selecteert en ervaren bestuurders leren je de geheimen van soepel besturen. Kijk voor meer informatie over de workshops op www.vcutrecht.nl en schrijf je meteen in!

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten