Verkeersregelaars avondvierdaagse gezocht

Avondvierdaagse 2015Het is al jaren een traditie dat leerlingen van de basisscholen uit Tolsteeg en Hoograven meedoen met de avondvierdaagse. De jongste deelnemers lopen 4 x 5 kilometer en de oudste 4 x 10 kilometer. Na afloop is er voor elke deelnemer die vier dagen gelopen heeft een medaille. Het is gezellig om mee te lopen met klas- en schoolgenoten en begeleiders, en daarnaast een mooie sportieve prestatie. De vierdaagse wordt voor de scholen uit ons deel van de stad verzorgd door SGWB. Dit jaar zal de avondvierdaagse plaatsvinden van 30 mei tot en met 2 juni.

Helaas zag de organisatie zich vorig jaar genoodzaakt de 10 kilometertochten van de vierdaagse niet door te laten gegaan. Reden hiervoor was dat er niet voldoende verkeersregelaars waren. De organisatie is nu dan ook op zoek naar verkeersregelaars! Je hoeft geen binding met een school te hebben om als verkeersregelaar aan de slag te kunnen. Affiniteit met wandelen en groepen wandelaars is wel fijn. Op de website van SGWB staan de verdere vereisten voor verkeersregelaars. Mocht je dit leuk lijken, wacht dan niet te lang met aanmelden, want alleen verkeersregelaars die de verplichte instructie gevolgd hebben, mogen ook daadwerkelijk aan de slag.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten