Springlevend groen!

logo_springlevendewijkSpringlevende Wijk is de afgelopen tijd druk bezig geweest met het treffen van voorbereidingen voor groene projecten voor de lente en zomer. Zoals waarschijnlijk wel bekend moeten alle tijdelijke bewoners van de Oudegeinlaan (oneven kant) en Nijeveldsingel per 1 juni vertrokken zijn. Niet lang na die datum zal de sloop beginnen. Om de buurt toch gezellig, groen en veilig te houden gaat Springlevende Wijk samen met de bewoners met een aantal zaken aan de slag. Zo is er een nieuwe plek gevonden een moestuin. Deze komt op de plek van het grasveld tussen de Oudegeinlaan en Linschotensingel, naast de speeltuin. Heeft u belangstelling voor een stukje moestuin, of wilt u meehelpen, bel of mail dan met de Springlevende Wijk. Begin april zal de moestuin feestelijk geopend worden.

Naast de nieuwe moestuin wil Springlevende Wijk graag een ontmoetingsplek maken, samen met zoveel mogelijk wijkbewoners. De bedoeling is dat er bankjes en tafels gemaakt gaan worden, en een hangmat voor ultiem chillen bij lekker weer. Vanaf eind maart worden er een aantal weekenden tuinen opgeknapt en heggen gesnoeid op de Oudegeinlaan. Moet u tuin ook gedaan worden of wilt u meehelpen, bel of mail dan.

Springlevende Wijk is te bereiken via swhoograven@gmail.com of 06 23575196.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten