Kom eens langs bij een workshop van Oma’s United!

Bent u of kent u iemand die op zoek is naar gezelligheid en nieuwe sociale contacten in de buurt? Kom dan eens langs!

Oma’s United is een sociale onderneming die gezellige en creatieve middagen organiseert voor ouderen. Elke workshop wordt er een product gemaakt onder begeleiding van enthousiaste studenten. Zo zijn er bijvoorbeeld al eens linnen tasjes versierd, kaarten gemaakt en waxinelichthouders gehaakt. Dit alles onder het genot van een kopje koffie/thee met koekjes en veel gezelligheid van anderen! De producten worden vervolgens verkocht in onze webshop, op markten en een boetiek in Utrecht. Met de opbrengst kan worden voorzien in nieuw materiaal voor de workshops en wordt ook een leuk ‘dagje uit’ met elkaar georganiseerd!
Oma'sUnited1
De workshops zullen plaats gaan vinden op maandagen van 13:30 tot 15:30 in het woonzorgcentrum Tolsteeg. Deze locatie is volledig rolstoel- en rollatortoegangelijk. Wel dient u op eigen gelegenheid naar de locatie te komen.

Heeft u interesse in de workshops of heeft u nog vragen? Bel dan naar 06-15437840 of stuur een email naar w.scherpenzeel@enactusutrecht.nl. Voor meer informatie kunt u ook kijken op: www.omasunited.nl

De workshops zullen van start gaan wanneer er minimaal 10 geïnteresseerden zijn gevonden. Waarschijnlijk vanaf begin april 2016. Voorafgaand vindt eventueel nog een kennismaking plaats met elkaar!

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten