Hulp bij het vinden van een leuke vrijetijdsbesteding

De Wilg en WIJ 3.0 ondersteunen kwetsbare mensen waardoor zij actief mee kunnen doen in de samenleving. Beide organisaties bieden hen activiteiten en begeleiding waarmee zij ritme en zelfvertrouwen opdoen. De activiteiten lopen uiteen van creatief bezig zijn tot (werk)begeleiding. Afhankelijk van ieders mogelijkheden kan iedereen deelnemen aan deze activiteiten. De activiteiten worden begeleid door professionals en actieve vrijwilligers.

de-wilg-logo-2012-basisDe Wilg en WIJ 3.0 werken in alle wijken van Utrecht. Zij werken nauw samen met buurtteams en sociaal makelaars.

Wil je weten wat je allemaal in je vrije tijd kan doen? Ben je op zoek naar een hobby of sport bij jou in de buurt? Of heb je hulp nodig bij het vinden van een leuke activiteit? Neem dan contact op met De Wilg/ WIJ 3.0: Sandra van den Berg; s.vdberg@dewilg.nl / 06 55493423 of  Ann van den Brink via a.vandenbrink@dewilg.nl / 06 46922896.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten