Villa Vrede twee jaar in de wijk

logoVillaVredeOp zaterdag 5 maart viert Villa Vrede haar tweede verjaardag met karaoke, drummen, schilderen en fotografie. Natuurlijk is er ook een hapje en een drankje. Wijkbewoners en anderen zijn van harte uitgenodigd om hier vanaf 12 uur bij aanwezig te zijn.

Het doel van Villa Vrede aan de Wijnesteinlaan is mensen zonder verblijfsvergunning een plek te bieden waar ze simpelweg mogen zijn, een gezicht krijgen, zich veilig voelen, hun sociaal netwerk kunnen opbouwen en gestimuleerd worden tot zelfredzaamheid. Villa Vrede wordt voor en vooral door de doelgroep ontwikkeld. Door activiteiten, trainingen, voorlichting kunnen deze mensen zich verder ontplooien en zal Villa Vrede uitgroeien tot een plek waar iedere vluchteling zich welkom mag voelen.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten