Opening Matchpunt Hoograven

Op 7 maart opent Matchpunt Hoograven, een informatiepunt voor initiatieven en vrijwillige inzet in de wijk en de stad. Buurtbewoners kunnen er terecht voor advies, ideeën en informatie over activiteiten en vrijwilligerswerk in Hoograven en andere delen van de stad. Matchpunt is gehuisvest in buurtcentrum Hart van Hoograven, ’t Goylaan 77 en iedere maandag van 13 tot 15 uur geopend.

Het informatiepunt is een samenwerking tussen Buurtteam Hoograven-Tolsteeg, Sociaal makelorganisatie Vooruit en Vrijwilligerscentrale Utrecht. Zij hopen met Matchpunt de betrokkenheid in de wijk te vergroten. Op 7 maart worden de bezoekers om 13 uur verwelkomd met een stuk taart!

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten