Hulp met DigiD bij de bibliotheek

BiebHoograven Ingang LidlDe Bibliotheek Utrecht biedt in verschillende vestigingen hulp bij het aanvragen en activeren van DigiD. Deze gratis inloopuren zijn in de Bibliotheek Hoograven op 15 en 22 maart van 10.30 tot 12.30 uur, in de Bibliotheek Overvecht op 17 en 24 maart van 10.00 tot 12.00 uur, in de Bibliotheek Kanaleneiland op 17 en 24 maart van 15:00 tot 17:00 uur, en in de Bibliotheek Zuilen op 14 en 21 maart van 14:00 tot 16:00 uur. Wie gebruik wil maken van de inloop heeft de volgende gegevens nodig: naam, adres, postcode en woonplaats, geboortedatum en Burgerservicenummer (BSN).
DigiD staat voor Digitale Identiteit en wordt gebruikt om online overheidszaken mee te regelen, zoals de belastingaangifte.Voor hulp bij het aanvragen of activeren van DigiD staan de medewerkers van de Bibliotheek klaar. Voor hulp bij de belastingaangifte kunnen zij doorverwijzen naar andere organisaties.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten