Het Plettenburghkoor werft leden!

muzieknotenHet Plettenburghkoor bestaat al twintig jaar, en staat onder leiding van dirigent Lida Douwes en artistiek leider Joop den Hartog. Momenteel zoekt het koor nieuwe leden in alle stemgroepen: sopranen, alten, tenoren en bassen.

Het repertoire van het Plettenburghkoor bestaat uit populaire liederen, zeemansliederen, gedragen liederen en geestelijke liederen. Iedereen is van harte welkom, of u nu woonachtig bent in woonzorgcentrum Nieuw Plettenburgh of niet. De sfeer in het koor is gemoedelijk, dat wil niet zeggen dat er niet serieus gerepeteerd wordt. Zangervaring is niet noodzakelijk, zingen is voor iedereen! De repetities zijn op vrijdagmiddag in het ‘Trefpunt’ in Nieuw Plettenburgh, van 13.30 tot 15.30 uur. Tijdens de repetities wordt er gezeten. Halverwege is er gelegenheid om koffie of thee te drinken. Het koor treedt een aantal keren per jaar op in bejaarden- en verzorgingshuizen. Dit wordt altijd met grote dank ontvangen!

Meer informatie is te verkrijgen bij Coby Landzaat via 030-7430431 en 06-11434442. Bij haar kunt u zich ook aanmelden.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten