Eetcafé Marcus

marcuskerk 200Elke eerste en derde donderdag van de maand is Eetcafé Marcus geopend. Veel mensen eten nu alleen en dat wordt vaak als ongezellig ervaren. Ook is het wel eens fijn als je niet zelf hoeft te koken, maar er voor jou gekookt wordt. Kortom, een mooie gelegenheid om in gezellige sfeer samen met anderen te eten. De prijs kan geen belemmering zijn: voor 5 euro ontvangt u een heerlijk 3-gangenmenu.
De doelgroep is (kwetsbare) ouderen en alleengaanden. Er wordt gewerkt met een wachtlijst in geval het aantal aanmeldingen de 25 overschrijdt. Aanmelden kunt u per mail: sameneten@marcuscentrum.nl  of telefoonnummer 030-2745036.

Eetcafe Marcus, Wijnesteinlaan 2 (in het Marcuscentrum)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten