Stem op de Limes in Hoograven!

Limesroute in mozau00efek2016 Is het jaar van de Limes in Nederland. Via de wijkkrant is er regelmatig bericht over de Limes die door Hoograven loopt. Het Hoogravense project loopt al sinds 2014 en inmiddels hebben 887 mensen meegedaan en zijn er 2700 stenen gelegd.

Het project in onze wijk is een publieksfavoriet bij de Koninklijke Heidemij en in de race, middels een wedstrijd op internet, om een geldprijs te winnen. De publieksprijs van € 1.000 wordt toegekend aan het project met de meeste internetstemmen. Je kunt tot 15 maart stemmen op je favoriete Limes project in Nederland. Stem je ook op de Limes LIJN, dwars door Hoograven? Het geld kan dan weer gebruikt worden voor een volgende fase in het Hoogravense project. 
Je kunt je stem uitbrengen via http://bit.ly/1SikAZw. Kijk voor meer info en foto’s op Facebook: Limes LIJN, dwars door Hoograven.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten