Aapjeskooi start met kleutergym in Hoograven

Logo AapjeskooiNa het succes van dreumes- en peutergym start de Aapjeskooi nu ook met gymlessen voor kleuters in Hoograven. In deze lessen kunnen kinderen vanaf 4 jaar zich uitleven op uitdagende toestellen waarbij de oefeningen worden aangepast op het niveau en de belevingswereld van de kinderen. Ook worden er verschillende spelletjes gedaan om naast de ontwikkeling van de motoriek ook de cognitieve en sociale vaardigheden te stimuleren.

Op zaterdag 20 februari kun je een proefles volgen van 11.15 tot 12.00 uur in de gymzaal van de Brede School Hoograven aan de Duurstedelaan 14A, 1e verdieping. Meld je daarvoor wel even aan op de website: www.aapjeskooi.nl. Vanaf 12 maart start een lessenreeks kleutergym waarvoor je je ook al kunt opgeven op de website.

Kijk ook voor de andere lessen van de Aapjeskooi op de website, waaronder peuterdans in Hoograven.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten