Nieuw koor in de wijk!

MarcellavanDijk

Marcella van Dijk

In maart start een nieuw (project)koor in Hoograven. De bedoeling is dat dit een gemengd koor van rond de 20 mensen zal zijn. Het repertoire wordt meerstemmige a-capella klassieke muziek en wereldmuziek (soms begeleid met ritme instrumenten/djembé).

Het koor dat Cantagora gaat heten, zal wekelijks op de woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur repeteren in een ruimte van Fysiotherapie Haalboom en Van der Kleij (ingang Gezondheidscentrum Hoograven). Het adres is Oud Wulvenlaan 6, 3523 XZ Utrecht.

Belangstellenden worden van harte uitgenodigd om zich, vóór 24 februari as., aan te melden bij de oprichter van het koor, musicus Marcella van Dijk. Dit kan via mailadres marcellavandijk@kpnmail.nl. In dit mailberichtje leest Marcella graag je naam, telefoonnummer,  muzikale en/of zangachtergrond, stemsoort  (als je dat weet) en eventueel belangrijke aanvullende informatie. Voor het project van start gaat neemt Marcella een stemtest af om te kijken welke stem je hebt, hoe snel je iets oppikt en wat je klankkleur is. Voor meer informatie kan er ook telefonisch contact gezocht worden met Marcella, via 06-48856654.

Repetitiedata van het koor zijn: woensdag  9 (niet op 16 maart), 23 en 30 maart, 6, 13, 20 en 27 april, 11, 18 en 25 mei en 1, 8, 15, 22 en 29 juni 2016. In totaal zijn dat 15 repetities. De kosten zullen afhankelijk zijn van de uiteindelijke grootte van het koor en hierover zal begin maart meer duidelijkheid zijn. Deze startperiode van het koor wordt een verkenning. Hierna zal besloten worden wat voor koor Cantagora definitief gaat zijn.

Naast het samen zingen en passie hebben voor muziek is een goede en ontspannen sfeer en humor ook belangrijk bij dit koor.

Vooral sopranen en mannenstemmen zijn nog erg welkom!

 

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten