Masterclass Time Management

HOTZO, de vereniging van zelfstandige ondernemers in Utrecht–Zuid organiseert op 16 februari de masterclass “Een handig werkritme en werkrituelen die bij je passen.” De bijeenkomst vindt plaats in het Aristo Zalencentrum (Brennerbaan 150, naast station Lunetten) en start om 19:30 uur. De trainer is Bonnie Posner en zelf lid van HOTZO. Ze geeft onder andere trainingen op het gebied van time management.
HOTZOLogoSoms zit je in je eentje te prutsen met werk. En kom je niet verder of het gaat allemaal te langzaam. Graag willen we je helpen met je werkritme en werkrituelen. Hoe werkt time management? De volgende vragen komen tijdens de masterclass aan bod:
• Hoe stuur ik mezelf op de korte en langere termijn?
• Hoe geef ik mijn werkdag vorm zodat ik én effectief ben én voldoende energie overhoud voor privézaken?
• Hoe voorkom ik uitstelgedrag?
• Hoe ga ik slim om met verstoringen en prikkels?
• Hoe laat ik mijn klussen op tijd weer los?
• Hoe verhoog ik mijn concentratie
Na afloop van de masterclass ga je naar huis met praktische tips zodat jij je werkritme en werkrituelen beter kunt inrichten.
De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor HOTZO-leden. Niet-leden en andere ondernemers betalen € 10,-.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten