Fysiotherapie Socrates geopend in de buurt

Op 4 januari j.l. heeft Fysiotherapie Socrates haar deuren geopend aan het Giessenplein 59A. Na vele jaren in of dichtbij Hoograven en Tolsteeg als fysio-, manueel- en handtherapeute werkzaam te zijn geweest, is praktijkeigenaar Isabel Boerrigter een bekend gezicht voor menig bewoner van onze wijken.

IsabelBoerrigter

Isabel Boerrigter

‘Ik heb lang nagedacht over het opstarten van mijn eigen praktijk. Toen ik de ruimte in het Socrates Gebouw vond, dat met de achterkant aan de Socrateslaan ligt,  vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Ik wist toen heel zeker dat ik mijn eigen praktijk wilde en ging starten’, aldus Isabel. ‘Door mijn BIG- en CKR-registraties is het leveren van hoge kwaliteit in mijn fysio- en manuele therapie behandelingen gewaarborgd. Daarnaast onderscheid ik mij door het feit dat ik gediplomeerd handtherapeute ben en geregistreerd sta als Manueel Therapeute voor Kinderen (voorheen KISS). Als handtherapeute ben ik gespecialiseerd in het behandelen van aandoeningen die zowel de hand, de pols, de arm als de schouder betreffen. Bij zuigelingen en (kleine)kinderen kunnen functiestoornissen optreden in de nekwervelkolom waarvoor gespecialiseerde manuele therapie behandeling biedt. Voor deze behandelingen werk ik samen met kinderfysiotherapeutes.’

Zeer binnenkort start Isabel ook met medische fitness. Binnen haar praktijk beschikt ze over een prachtige oefenruimte met trainingsapparatuur. Hier kunnen mensen, die lijden aan b.v. diabetes mellitus type 2 of een andere aandoening regelmatig met behulp van een verantwoord oefenprogramma en onder begeleiding trainen. Nadere beschrijving over medische fitness, de praktijk en wat Fysiotherapie Socrates verder voor u kan betekenen, vindt u op de website www.fysiosocrates.nl. U kunt tijdens openingstijden ook bellen naar (030) 7370922 of mailen naar info@fysiosocrates.nl.

‘Inmiddels ben ik in “full swing” bezig en ben ik vastbesloten met mijn praktijk een toegevoegde waarde te leveren aan Hoograven, Tolsteeg en de Bokkenbuurt.’

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten