Nominatie voor Aanzet-fotograaf

Camera2Aanzet-fotograaf Fleur Wiersma is vandaag genomineerd voor de Zilveren Camera 2015 in de categorie Natuur en Milieu. De Canon Zilveren Camera is de belangrijkste prijs voor fotojournalisten in Nederland. Fleur reageerde enthousiast: ‘Deze nominatie betekent veel voor mij. Er zijn veel goede fotografen, dus om genomineerd te worden, daar ben ik heel trots op! Ik doe ieder jaar mee, maar dit is de eerste keer dat ik genomineerd ben.’ De foto die Fleur heeft ingezonden is hier te zien.
De winnaars worden op zaterdagavond 23 januari bekend gemaakt in Museum Hilversum. Op zondag 24 januari wordt de tentoonstelling van de Canon Zilveren Camera 2015 officieel geopend voor publiek.

24 januari: Gisteravond is bekend geworden dat Fleur Wiersma de Canon Zilveren Camera 2015 in de categorie Natuur en Milieu gewonnen heeft. Wij feliciteren Fleur van harte met deze verdiende prijs!

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten