Gluren bij de Buren in Lunetten

logo GbdB LunettenSmartlappen in Fort IV, Studentenkoor in de Musketon, recycle workshop op Texel, voorlezen op de Engelsmanplaat en nog meer optredens met zang, poëzie en uiteraard uiteenlopende soorten muziek; het programma van Gluren bij de Buren Lunetten is weer lekker eigenwijs en divers. Op 33 adressen in Lunetten gaan op zondagmiddag 31 januari de deuren open voor 66 muziek- en theatervoorstellingen. De optredens beginnen om 13.30 uur, 14.30 uur en om 15.30 uur en duren 20 tot 30 minuten.

Naast culturele activiteiten is er dit jaar wederom alleen in Lunetten SoepKom! Wijkbewoners bieden een kijkje in de keuken en serveren zelfgemaakte soep. Op acht SoepKom! adressen kun je tussen 16.30 uur en 17.30 uur onder het genot van een lekker kopje soep (ook vegetarisch) elkaar vertellen over je belevenissen van die middag. Dus ook gluren in de keuken van de buren!

Sinds 2012 heeft Lunetten een eigen Gluren bij de Buren. Gluren bij de Buren Lunetten is een bewonersinitiatief. Ook dit jaar is Gluren bij de Buren Lunetten een eigenwijs onderdeel van Gluren bij de Buren Utrecht.  Het volledige programma van Gluren bij de Buren Lunetten is te vinden op www.glurenbijdeburen-lunetten.nl

Gluren bij de Buren Lunetten wordt ondersteund door het Initiatievenfonds van de Gemeente Utrecht, de Albert Heijn en vrijwillige bijdrages van bezoekers. Volg Gluren bij de Buren Lunetten op Twitter @GBDBLunetten en Facebook/gbdblunetten

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten