Opening LIMES lijn – fase 2

Limes-fase2Op vrijdag 22 januari zullen om 14.30 uur op het plein van het voormalige UCK-gebouw aan de Verl. Hoogravenseweg 150 de jongste en oudste deelnemer aan het LIMES-project de laatste steen leggen. Daarna is er een buurtwandeling langs de LIMES met Peter Sprangers (van de Historische Kring Tolsteeg-Hoograven) & Carin van Dongen (beeldend kunstenaar uit Hoograven). 587 Buurtbewoners maakten samen in 3 maanden tijdens 35 workshops bij diverse clubs op diverse locaties in de wijk, 1500 mozaïekstenen in 12 kleuren en 65 verschillende patronen. I.s.m. Stadswerken is een weg teruggelegd van 36 m1 op de vastgestelde LIMES lijn op 9 locaties in Hoograven.

Het project
LIMES lijn, dwars door Hoograven
is een sociaal creatief project in Hoograven, Utrecht Zuid. Fase 2 speelde tussen augustus en december 2015.  De volgende fase staat op het programma voor het voorjaar 2016. Zie voor meer info en foto’s de facebook pagina. Uitvoering van dit meerjarige project is een samenwerking tussen de Historische Kring Tolsteeg-Hoograven, beeldend kunstenaar Carin van Dongen, Stadswerken & Wijkbureau Utrecht Zuid, Brede School Hoograven, Vooruit Utrecht, Huiskamer Hoograven en vele anderen. Financiële ondersteuning ontving het project van: Prins Bernard Cultuurfonds, Fentener van Vlissingenfonds, kfHein fonds, PUG(Provinciaal Utrechts Genootschap van Kunsten en Wetenschappen) en Ondernemersfonds Utrecht.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten