Nieuwjaarsbijeenkomst Samen Hoograven

Logo Samen HoogravenSamen Hoograven nodigt alle ouderen in Hoograven, Tolsteeg en de Bokkenbuurt uit voor een nieuwjaarsbijeenkomst met muzikale omlijsting op dinsdag 19 januari van 15 tot 17 uur. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst wordt ook de vernieuwde Huiskamer van de Wijk geopend. Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst. Ouderen worden uitgenodigd ook partner(s), buren of andere ouderen uit de wijk mee te nemen; hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Aanmelden is noodzakelijk en kan via SamenHoograven: email: samenhoograven@vooruitutrecht.nl, telefoon: 06- 43 555 835.
Locatie: De Saffier – Saffierlaan 10.

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten