FC Utrecht Ouderenvak

FC UtrechtFC Utrecht biedt senioren van 65 jaar en ouder de mogelijkheid om in Stadion Galgenwaard een wedstrijd te komen kijken. Speciaal voor hen is een deel van vak G op de hoofdtribune in gebruik genomen als ouderenvak. Het ouderenvak is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds en FC Utrecht.
In het stadion
Het ouderenvak is gevestigd op de hoofdtribune. Deze is gemakkelijk te bereiken. De tribune heeft een kleine trap (8 treden). Als u een rollator heeft, moet u een klein stukje aan de arm lopen. Uw rollator wordt dan tijdelijk weggezet. Een rolstoel is voor dit vak helaas niet mogelijk. In het vak kunt u samen met uw leeftijdsgenoten in relatieve rust de wedstrijd bekijken. De toiletten, de catering en de EHBO zijn dichtbij. Bij FC Utrecht werken we met een betaalkaart, hiermee kunt u tijdens de wedstrijd gebruik maken van de catering. Bij een aantal wedstrijden zorgen wij voor een kop koffie of thee. Bij de entree en in het vak zijn vrijwilligers van het Nationaal Ouderenfonds aanwezig om te helpen, bijvoorbeeld bij het traplopen, het zoeken van de plaats, of het halen van een versnapering.
Vervoer
U kunt zelfstandig naar Stadion Galgenwaard komen (samen met één begeleider). De begeleider kan u voor de ingang van het stadion afzetten en vervolgens de auto elders parkeren. U kunt ook met de regiotaxi komen. Bij de ingang van vak G staan vrijwilligers klaar om u verder naar binnen te begeleiden. Na afloop kunt u uiteraard ook weer opgehaald worden.
Prijs
Een kaartje voor een wedstrijd kost 12,50. Indien u samen met een begeleider/vrijwilliger naar de wedstrijd wilt komen kunt u een duo kaart bestellen. U kunt dan samen met uw begeleider de wedstrijd bezoeken voor dezelfde prijs.
Wilt u kaarten bestellen voor één van onderstaande wedstrijden of wilt u wellicht naar meerdere thuiswedstrijden van FC Utrecht, dan kunt u deze speciale kaarten bestellen bij het Nationaal Ouderenfonds. Bezoek dan www.ouderenfonds.nl/evenementen. Bellen kan natuurlijk ook; 0900-6080100 (lokaal tarief).
De thuiswedstrijden van FC Utrecht
24 januari: FC Utrecht – PEC Zwolle
21 februari: FC Utrecht – Willem II
13 maart: FC Utrecht – ADO Den Haag
18 maart: FC Utrecht – Excelsior Rotterdam
10 april: FC Utrecht – NEC Nijmegen
20 april: FC Utrecht – De Graafschap
8 mei: FC Utrecht – AZ

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten