Poelifinariowinnaar André Manuel in de Musketon

Vrijdagavond 15 januari speelt André Manuel zijn voorstelling ‘Het Geval Apart’ in Theater de Musketon in Lunetten. Met deze show won Manuel afgelopen september de Poelifinario, de cabaretprijs voor de theatermaker met het meest indrukwekkende programma van het seizoen.

Andre 290

André Manuel had geen betere titel voor zijn nieuwe show kunnen kiezen, want een geval apart is hij zeker. Al 25 jaar staat de Tukker bekend als de bikkelharde satiricus. De shows van deze compromisloze bulldozer zit vol incorrecte schimpscheuten, harde grappen en beledigingen. Maar Manuel zet ze zo slim en functioneel in dat je weinig anders kunt dan de conclusie van de Volkskrant onderstrepen: “André Manuel is een van de interessantste cabaretiers in Nederland.”

Praktische informatie
Vrijdag 15 januari 2016, Theater de Musketon, Hondsrug 19, 3524 BP Utrecht. Aanvang 20.30 uur. Kaarten € 14,00 en pashouders (CJP, U-Pas en 65+) € 11,00. Meer informatie, beeldmateriaal en kaartverkoop via www.theaterdemusketon.nl of los aan de kassa op de avond zelf vanaf 20.00 uur.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten