Live jazz/fusion/funk in Utrecht-Zuid

INTERVAL is dé nieuwe live jazz/fusion/funk avond in Utrecht. Dit seizoen wordt de Vechtclub XL aan de Europalaan 2B op Kanaleneiland op maar liefst drie zondagavonden omgetoverd tot de ultieme uitbrak-plek. De start is rustig met loungy jazz tunes, onder het genot van een reparatiebiertje. Naarmate de nacht valt, wordt de avond vuiger en de muziek opzwepender. Het wordt knus, het wordt heet, het wordt sexy. Met een tetter het weekend uit!

Op 10 januari barst de derde en laatste editie van INTERVAL Utrecht los, genaamd: TERTS. Vanaf 19:00 uur opent de Vechtclub XL haar deuren en kan er voor de laatste keer genoten worden van de perfecte Sunday evening voor maar 4 euro.

Zie voor meer informatie ook Facebook.

terts

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten