Goede voornemens? Sporten via Bewegen met Visie

In januari is de motivatie nog wel aanwezig om te (beginnen met) sporten, maar daarna neemt die af en stoppen veel mensen weer. Dit is vaak omdat ze blessures krijgen of het alleen sporten niet volhouden. Doordat ik met relatief kleine groepen werk (8-10 personen), krijg je persoonlijke en gerichte aandacht. http://www.bewegenmetvisie.nl/trainingen-lessen/

Fysiek Fit
Voor iedereen die weinig of geen klachten heeft en wilt werken aan een betere conditie. De lessen bestaan uit een stevig oefenprogramma met spierversterkende oefeningen voor been-, buik-, en armspieren en we eindigen met ontspanningsoefeningen.

Adem en Balans
Tijdens deze lessen ligt het tempo rustig en krijgt de juiste manier van ademen veel aandacht. Je leert beter ontspannen door inspanning. Wanneer je stress- of spanningsklachten hebt, denk aan nek-, schouder- of hoofdpijnklachten, zijn deze lessen uitermate geschikt.

Hardlooptrainingen
Je hoort steeds vaker dat je blessures kunt voorkomen door een goede warming-up en cooling down en dan is er ook nog zoiets als looptechniek. Dit en nog veel meer leer je tijdens de hardlooptrainingen. http://www.bewegenmetvisie.nl/hardlopen/

Wanneer u interesse heeft of een proefles wilt volgen, mail dan naar info@bewegenmetvisie.nl of bel naar 030-6885514.

Praktijk voor Oefentherapie Cesar: Bewegen met Visie
Lyske Boer, sportoefentherapeut en KNAU gelicenseerd hardlooptrainer
Hoogravenseweg 123, 3523 TJ Utrecht

Cesar 960x360

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten