Lichtjesavond op begraafplaats Tolsteeg

kaarsjeOp zondag 13 december wordt op begraafplaats Tolsteeg aan de Opaalweg (verlengde van de Robijnlaan) voor het vierde jaar Lichtjesavond gehouden. U bent welkom tussen 17.00 en 19.00 uur. U kunt vrij in- en uitlopen. U hoeft zich niet aan te melden. De toegang is gratis.

Het valt niet mee zonder jou. Nooit valt het mee. Maar in de donkere dagen van december, in het regelen van wie is bij wie met kerstmis? En oud en nieuw? Op die dagen is jouw stoel nog leger dan anders. Dat je niet meer bij ons bent, maakt ons zo verdrietig.

Programma
Op zondag 13 december worden de dierbaren herdacht die zijn overleden. Er is iets lekker warms te drinken. De bezoekers krijgen een kaars voor thuis of op het graf en kunnnen een gedachte schrijven en in de grote kerstboom hangen. Iedereen is van harte welkom bij dit samenzijn. Ook als u geen graf hebt op de begraafplaats. Saint Anthony’s Pipeband (doedelzakmuziek) en het Utrechts Byzantijns koor zorgen voor de muzikale omlijsting.

Wereldlichtjesdag
De tweede zondag van december is traditiegetrouw de dag dat wereldwijd overleden kinderen worden herdacht. Aan hen wordt op Lichtjesavond ook aandacht besteed. Alle ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s zijn van harte welkom.

Organisatie
De bijeenkomst wordt georganiseerd en u aangeboden door Agterberg uitvaartverzorging, Barbara uitvaartverzorging, Kollaard Uitvaartzorg, PCB uitvaartzorg, Yarden uitvaartzorg en de gemeente Utrecht.

Bron: www.utrecht.nl

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten