Kerstworkshop in WZC Tolsteeg

kerstboomStichting Tuinen van Tolsteeg organiseert in december weer een leuke kerstworkshop. Op zaterdag 12 december worden er kerstkransen gemaakt voor in de binnentuin. Met de metershoge kerstboom op de eerste verdieping komt zo de kerstsfeer vanzelf naar binnen. 

Wijkbewoners zijn tussen 14.00 en 16.00 uur van harte welkom om mee te komen doen in de Neudezaal van huize Tolsteeg aan de Saffierlaan. Deelname is gratis, wel graag even aanmelden via info@tuinenvantolsteeg.nl of bij de receptie van huize Tolsteeg.

Meer informatie over deze en andere activiteiten van Stichting Tuinen van Tolsteeg is te vinden op Facebook

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten