Kinderen van Blauwe Aventurijn geven licht door!

sterrenregenOp maandag 14 december schitteren de kinderen van basisschool de Blauwe Aventurijn aan de Ridderlaan om 10.30 uur in hun kerstmusical ‘Sterrenregen’ in de Vredenburgzaal van Woonzorgcentrum Tolsteeg aan de Saffierlaan. De zaal gaat open om 10 uur. 

In deze donkere en voor velen moeilijke tijden willen de kinderen een beetje licht doorgeven door hun musical op te voeren voor de bewoners van het bejaardenhuis. Het idee kwam van een leerling naar aanleiding van een kringgesprek over eenzaamheid en iets doen voor de mensen om je heen.

De Blauwe Aventurijn heeft als motto: waar kinderen leren schitteren.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten