Vrijwillig speeltuinmedewerker gezocht!

Speeltuinen VooruitSociaal makelorganisatie Vooruit is op zoek naar enthousiaste volwassenen (18+) die het leuk vinden om zich op vrijwillige basis in te zetten voor de openstelling van één van de 4 speeltuinen gelegen in Hoograven, Lunetten en Utrecht-Oost.

Uw taak zal o.a. bestaan uit toezicht houden in de speeltuin en contact leggen met de bezoekers, zowel kinderen als ouders. Wij vragen minimaal twee dagdelen per maand en bieden begeleiding tijdens de inwerkperiode, de mogelijkheid tot training/scholing en onkostenvergoeding van feitelijk gemaakte kosten. Meer weten? Neem contact op met de sociaal makelaar van de desbetreffende speeltuin. Contactgegevens vindt u op www.vooruitutrecht.nl

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten