Internationaal Koken in Tolsteeg/Hoograven

Internationaal KokenInternationaal Koken is een initiatief van buurtbewoners die graag met elkaar kokkerellen en eten. De groep is zo’n 15 jaar geleden ontstaan om andere mensen te ontmoeten, te leren van elkaar en gezellig met elkaar te koken. Er wordt per toerbeurt gekookt op maandagavond, twee keer in de maand, in de keuken van buurthuis Hart van Hoograven. De kosten van de boodschappen worden gedeeld.

Na de zomerschoolvakantie is het seizoen gestart met een BBQ waarbij de groep éénmalig te gast was in de prachtige tuin van Nieuw Rotsoord. Het was wat herfstachtig en koud, maar een bijzondere en gezellige avond. De Provençaalse courgette, zelfgemaakte sausjes, de drankjes, spoom en kersengazpacho smaakten prima. Op deze avond is ook stil gestaan bij het overlijden van het oudste lid van de groep, Ans van de Boogaard. Zij heeft zo’n 10 jaar meegedaan en was altijd van de partij. De groep heeft met haar genoten en veel van haar geleerd.

Heb je interesse of wil je een keer ´proefkoken´? Stuur dan een mail naar Hanneke Biegstraaten, h.doom@hetnet.nl en je ontvangt een uitnodiging voor de eerstvolgende keer.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten