Scouting Hoograven zoekt …

LogoSH70jaarScouting Hoograven is op zoek naar oud-leden, leiding en betrokkenen bij deze scoutinggroep (voorheen Sint Jan de Doper, Juliana de Falconeriegroep en Judithgroep). Scouting Hoograven bestaat in februari van het volgend jaar 70 jaar en wil dit vieren met een reünie op 11 juni 2016!

Ben of was jij betrokken bij Scouting Hoograven en wil je graag op de hoogte worden gehouden van dit evenement? Mail dan naar +scouts@scoutinghoograven of zoek de groep op op Facebook en wie weet ben jij er bij. Van harte welkom! 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten