Koning Willem-Alexander op bezoek bij voetbalclubs in Lunetten

KoninginLunetten metFloris‘Super cool en echt gaaf!’

Koning Willem-Alexander en burgemeester Jan van Zanen bezochten gistermiddag de voetbalverenigingen VVU Ardahanspor en DVSU in Lunetten. Het bezoek van de Koning was geheim gebleven voor bijna iedereen. Voor spelers, trainers, coaches en ouders was het dan ook een hele verrassing. Zij wisten wel dat de burgemeester zou komen. Maar iedereen was verrast dat Koning Willem-Alexander ook op bezoek kwam.

KoninginLunetten metMatthijsKoning Willem-Alexander gaat de komende tijd bij diverse clubs en stichtingen langs om te horen wat mensen in een wijk verbindt. Zo sprak hij gisteren met de bestuurders van de voetbalverenigingen, maar ook met buurtbewo-ners. Bij DVSU gingen de Koning en de burgemeester het voetbalveld op om te kijken bij een training. Daarbij sprak de Koning met diverse kinderen. Veel jeugdleden van DVSU waren erg enthousiast. Floris Helmes: ‘Ik vond het super cool dat de Koning zomaar onverwachts langskwam. Ik ben dol op sport en vind het fijn dat Willem-Alexander veel aandacht heeft voor sport.’ Matthijs Baljet: ‘Ik zag een auto met een AA-nummerbord bij de voetbalclub staan en dacht wat een raar nummerbord. Toen hoorde ik dat de Koning op de club was en wist meteen weer dat AA-nummerborden speciaal voor het Koningshuis zijn. Ik vond het helemaal te gek. Ik wist dat de burgemeester kwam en dat vond ik al leuk en spannend. Maar ook nog Koning Willem-Alexander. Echt gaaf!’’

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten