Kapotte spullen? Repair Café Lunetten!

Fietsketting gebroken? Gescheurde blouse? Koffiezetapparaat loopt niet meer door? Gooi kapotte spullen niet weg, maar kom ermee naar Repair Café Lunetten. Op zaterdag 14 november kun je tussen 10 en 12.30 uur in de Musketon gratis je spullen laten repareren.

In het Repair Café gaan deskundige reparateurs samen met bezoekers aan de slag met allerlei spullen: kleding, meubels, elektrische apparaten, speelgoed en fietsen. En het is er ook gewoon gezellig! Je kunt koffie of thee drinken met wijkgenoten en een praatje maken. Het Repair Café is een landelijk succesvol concept. Er zijn tientallen Repair Café’s in Nederland en verschillende Repair Café’s in Utrecht.

Meer informatie
Volg ons op Twitter: @repaircafelunet en Facebook: www.facebook.com/repaircafelunetten. Mailen kan naar: repaircafelunetten@gmail.com. Kijk ook op:www.repaircafe-utrecht.nl
Repaircafe Lunetten

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten