Informatie over muurschildering Westravenstraat nu ook digitaal

Het zal ook de overburen in Tolsteeg en Hoograven niet ontgaan zijn dat er sinds september een grote muurschildering prijkt op het pand op de hoek van de Jutfaseweg en de Westravenstraat in Rivierenwijk. De erop afgebeelde gebouwen zijn getuigen van de grote bedrijvigheid langs de Vaartsche Rijn door de eeuwen heen. De Historische Kring Tolsteeg-Hoograven heeft de tekst op het infopaneel dat onder de muurschildering is aangebracht, samengevat en digitaal beschikbaar gemaakt, zodat de informatie over alles wat erop te zien is ook vanaf een afstandje op de mobiele telefoon of tablet te lezen is. Zie voor meer informatie de website van de HKTH
Infobord Westravenstraat HKTH

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten