“Een mooi stukje verlengde binnenstad”

OpeningWatertorenDe watertoren is weer open en dat weten al veel mensen. De officiële opening was pas gisteren (vrijdag 6 november) en nu al zit het restaurant de komende zeven weken volgeboekt. Aan populariteit vooralsnog niet te klagen.

In 2010 ontstonden de eerste ideeën voor dit concept in de watertoren. In dat jaar werd een wedstrijd uitgeschreven voor het beste idee voor dit beeldbepalende monument in de wijk. Een belangrijk wedstrijdelement daarbij was dat de watertoren opengesteld moest worden voor mensen uit de buurt. Dat is met dit unieke restaurant meer dan gelukt. 

Tijdens de opening was iedereen trots op het resultaat na intensief hard gewerkt te hebben. De burgemeester mocht de watertoren officieel openen en vond het “een mooi stukje verlengde binnenstad” en een aanwinst voor de wijk.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten