Activiteitenmarkt Hoograven op 18 november

Ontdek welke sociale activiteiten er zijn in Hoograven tijdens de Activiteitenmarkt Hoograven! Op woensdagmiddag 18 november organiseert Vooruit een activiteitenmarkt in buurtcentrum Hart van Hoograven. Bestaande en nieuwe initiatieven in Hoograven presenteren zich door middel van een workshop of kraampje. Het wordt een bruisende en gezellige middag waar ontmoeting centraal staat.

Het doel van deze middag is laten zien welke mooie sociale activiteiten er plaatsvinden in Hoograven en welke mogelijkheden er zijn om als deelnemer mee te doen of als vrijwilliger hieraan mee te werken. Wanneer iemand zelf een initiatief wil starten, zijn er sociaal makelaars aanwezig waar bezoekers terecht kunnen met hun vragen. Daarnaast lopen er Sociaal Makelaars rond om het gesprek met mensen aan te gaan en mensen met elkaar te verbinden.

HartvanHoograven

Wil jij zelf jouw sociale activiteit laten zien tijdens deze markt? Meld je dan aan bij Lot Thijs: lotthijs@vooruitutrecht.nl of bel 06-41785264

Praktische informatie
Woensdag 18 november 14:00-16:00
Buurtcentrum Hart van Hoograven, ‘t Goylaan 77

Iedereen is welkom! Ook kinderen – onder begeleiding van ouders.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten