Opening sportveld aan de Rijnhuizenlaan

logo jandedoperOp vrijdag 13 november om 13.00 uur wordt het sportveld aan de Rijnhuizenlaan naast de St. Jan de Doperschool officieel geopend. Een aantal fanatieke ouders van de school is de afgelopen maanden druk bezig geweest met het inrichten van het veld.

Er zijn al geruime tijd plannen om op deze plek een gezondheidscentrum te bouwen. Het is echter nog niet zover en het veld ligt er al die tijd maar wat leeg en verlaten bij. Om het veld functioneel te gebruiken is in overleg met de gemeente besloten dat de school en buurt er tijdelijk gebruik van mogen maken. De kinderen van de school, maar ook van de buurt hebben zo meer speelruimte en kunnen lekker in beweging komen. Naast voetballen kunnen de kinderen er binnenkort ook korfballen, volleyballen en badmintonnen.

Wijkbewoners zijn van harte uitgenodigd om bij de opening aanwezig te zijn.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten