Weggeefgroep voor de wijk op Facebook

Logo FBDe Hoogravense Aefke ten Hagen is onlangs op Facebook een weggeefgroep begonnen voor mensen die in de wijk wonen. Weggeven gebeurt tegenwoordig heel veel, voor Hoogravenaren was echter nog geen groep. Op Facebook staat te lezen: ‘Deze weggeefhoek is voor alle buurtbewoners uit de Utrechtse wijken Hoograven, Lunetten, Transwijk en Rivierenwijk. De meeste huishoudens hebben wel spullen over die anderen weer goed kunnen gebruiken. Doe er je voordeel mee!’

De groep heeft de naam Weggeefhoek Hoograven, Lunetten, Transwijk en Rivierenwijk en na aanmelding doe je mee! 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten