De Aapjeskooi nu ook op zaterdag!

De Aapjeskooi is al langer actief met dans- en gymlessen voor jonge kinderen in de wijk Hoograven. Op woensdagochtend wordt er zowel peuterdans gegeven in de speelzaal van basisschool de Blauwe Aventurijn als dreumes-en peutergym in de gymzaal aan de Duurstedelaan. Op veler verzoek worden de gymlessen nu ook op zaterdagochtend gegeven. Na de herfstvakantie start een nieuwe periode met 6 nieuwe lessen inclusief een leuke Pietengymles!

Op zaterdag 17 oktober is er een proefles dreumesgym vanaf 09.30 uur en een proefles peutergym vanaf 10.15 uur. Kom een keer zelf met je ‘aapje’ ervaren hoe leuk het is en meld je aan via de website www.aapjeskooi.nl Ook het inschrijven en betalen voor de reguliere lessen gebeurt online.Logo Aapjeskooi

Wanneer: zaterdag 17 oktober
Tijd: 09.30 – 11.00 uur
Waar: gymzaal 1e verdieping Brede School Hoograven, Duurstedelaan 14a
Info: www.aapjeskooi.nl of utrecht@aapjeskooi.nl

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten