Beter rondkomen bij de Bibliotheek

euromuntOp 23 oktober is er bij de Bibliotheek Hoograven, Smaragdplein 100, van 15.30-17.00 uur een bijeenkomst “Beter Rondkomen” met Bas Schuurmans van het Nibud. De bijeenkomst is gratis, wel moet er gereserveerd worden via www.bibliotheekutrecht.nl. Er wordt laten zien hoe een geldplan ingevuld moet worden en vervolgens gaan deelnemers er zelf mee aan de slag. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Bas Schuurmans is projectleider Startpunt Geldzaken bij het Nibud. Startpunt Geldzaken biedt gratis informatie over hoe mensen hun financiële situatie kunnen versterken.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten