Eet mee! Sint Maarten Challenge

LogoEetMeeSint Maarten, de schutspatroon van de stad Utrecht, deelde zijn mantel met een bedelaar en staat sindsdien symbool voor samen delen en solidariteit. Rond 11 november, zijn naamdag, wordt in Utrecht het Feest van het Delen gevierd. In dat kader organiseert Stichting Eet mee! de Eet mee! Sint Maarten Challenge. Dat heeft als doel om in het weekend van 7 en 8 november alle ouderen in de gemeente Utrecht die dit leuk vinden – ook in Hoograven, Tolsteeg en de Bokkenbuurt – met een buurtgenoot aan tafel te laten gaan voor een hapje en een drankje.

Alle ouderen die dit leuk vinden een eetafspraak met Sint Maarten. Dat is het doel. Of het nou gaat om een lunch, een kopje koffie of thee met wat lekkers of een diner. Stichting Eet mee! daagt inwoners van de gemeente Utrecht uit om dit samen voor elkaar te krijgen. Mensen kunnen een uitnodigingskaart aanvragen bij de stichting en ontvangen deze dan per post. De kaart is bestemd voor de oudere in hun buurt waarmee zij willen tafelen. Onder de mensen die een foto insturen van hun ontmoeting worden attenties verloot.

Doe mee met de Eet mee! Sint Maarten Challenge. Voor meer informatie of het aanvragen van de uitnodigingskaart kan contact opgenomen worden met Stichting Eet mee! via 030-2213498 of via www.eetmee.nl. Stichting Eet mee! stimuleert ontmoetingen tussen inwoners waar samen eten bij mensen thuis centraal staat. Dit doet zij met verschillende formules. Op www.eetmee.nl is meer informatie te vinden.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten