Speelgoedbeurs in Hart van Hoograven

Speelgoedbeurs2Op 30 en 31 oktober organiseren vrijwilligers in buurthuis Hart van Hoograven weer de jaarlijkse SPEELGOEDBEURS. Op deze beurs vindt u binnen- en buitenspeelgoed, spellen, puzzels, verkleedkleren, kinder- en stripboeken, sportartikelen en collectors items. Een prachtige gelegenheid om alvast voor Sinterklaas de eerste inkopen te doen. Het aanbod is enorm. Er is voor elk wat wils.

Deze speelgoedbeurs vindt plaats in buurthuis Hart van Hoograven, ’t Goylaan 77, Utrecht. Meer informatie en de spelregels vindt u op www.beurzenhoograven.nl. De spullen die u te koop wilt aanbieden, kunt u voor de verkoop zelf thuis prijzen. U kunt vanaf vrijdag 9 oktober, 21.00 uur een klantnummer aanvragen via www.beurzenhoograven.nl.

Speelgoedbeurs1

Verkoop
Het speelgoed wordt verkocht op vrijdagavond 30 oktober van 20.30-21.30 uur en zaterdagochtend 31 oktober van 9.30-11.30 uur. Als u speelgoed inlevert kunt u al op vrijdagavond van 19.30-20.30 uur winkelen op vertoon van uw voorrangsnummer. Boven op de prijs op het kaartje wordt bij de kassa 15% in rekening gebracht voor de organisatie. Er worden geen kinderen toegelaten, ook niet in wandelwagen of buggy. Op zaterdagochtend kan uw kind eventueel terecht in de speelhoek. U krijgt van ons een tas om mee te winkelen. Uw eigen tas geeft u bij binnenkomst bij de organisatie in bewaring.

Inleveren
Vanwege de beperkte ruimte, kunnen maximaal 100 klanten hun speelgoed aanbieden. U kunt vanaf vrijdag 9 oktober, 21.00 uur, een klantnummer aanvragen via onze website www.beurzenhoograven.nl. Het inschrijfgeld bedraagt 50 cent. 15% van de vastgestelde prijs wordt ingehouden om de organisatiekosten te dekken.

Thuis prijzen

Na ontvangst van een klantnummer kunt u uw speelgoed thuis prijzen volgens de richtlijnen die u vindt op onze website www.beurzenhoograven.nl. Thuis geprijsd speelgoed kunt u inleveren bij buurthuis Hart van Hoograven op donderdag 29 oktober van 19.30-20.30 uur of op vrijdag 30 oktober van 09.30-11.00 uur.

Uw speelgoed prijzen samen met een vrijwilliger
Vrijdag 30 oktober zijn er van 09.30-11.00 uur vrijwilligers om samen met u speelgoed te prijzen in het buurthuis. Hiervoor zijn 10 klantnummers beschikbaar die worden uitgedeeld op volgorde van binnenkomst. Reserveren van een klantnummer is helaas niet mogelijk.

Organisatie
De beurzen worden georganiseerd onder verantwoordelijkheid van Stichting Beurzen Hoograven en bestaan al meer dan 35 jaar. Bewoners uit Utrecht-Zuid en omgeving zijn betrokken als vrijwilliger (ruim 70) en/of als klant (zo’n 400). Op de beurs worden tweedehands goederen ingebracht en verkocht zonder winstoogmerk. De beurzen beogen de onderlinge samenhang te vergroten en duurzaamheid te stimuleren. Mensen met een krappe beurs krijgen de kans om voor een gering bedrag leuke kleding of speelgoed aan te schaffen voor hun kinderen. Jaarlijks vinden twee tweedehands kledingbeurzen plaats, één in het voorjaar en één in het najaar. Daarnaast wordt er in het najaar een tweedehands speelgoedbeurs georganiseerd.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten