Repair Café Lunetten bestaat 1 jaar

Repaircafe LunettenZaterdag 10 oktober is een bijzondere dag, want Repair Café Lunetten bestaat dan 1 jaar! In dat jaar werden 323 reparaties uitgevoerd: laptops, senseo’s, broeken, dekbedhoezen, broodtrommels, houten treinen, schemerlampen, papiervernietigers, snoeischaren, barbiekleertjes, spelcomputers, sieraden, fietsen, strijkbouten, een slijptol en een popcornmachine. Komt u dat met ons meevieren? Tot ziens in de Musketon, Hondsrug 19, van 10.00 – 13.00 uur.

Repair Café ook voor winterjassen!
Het is herfst, de dagen worden korter en de temperatuur zakt. Tijd om de winterjas uit de kast te halen. Is de jas gescheurd? Loopt de rits niet meer soepel? Gooi kapotte spullen niet weg, maar kom ermee naar Repair Café Lunetten, zaterdag 10 oktober in de Musketon van 10 tot 13 uur. Vrijwilligers repareren gratis je winterjas. Maar je kunt er ook terecht met niet-werkende koffiezetapparaten, kapotte fietsen of haperende stofzuigers. In het Repair Café gaan deskundige reparateurs samen met bezoekers aan de slag met kapotte kleding, meubels, elektrische apparaten, speelgoed en fietsen. En het is er ook gewoon gezellig! Je kunt koffie of thee drinken met wijkgenoten en een praatje maken. Het Repair Café is een landelijk succesvol concept. Er zijn tientallen Repair Café’s in Nederland en meerdere Repair Café’s in Utrecht.

Meer informatie
Volg ons op Twitter: @repaircafelunet en Facebook: www.facebook.com/repaircafelunetten. Mailen kan naar: repaircafelunetten@gmail.com. Kijk ook op: www.repaircafe-utrecht.nl.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten