Cursus gezond gewicht!

Heb je last van overgewicht en wil je er samen met andere vrouwen iets aan doen? Dan is deze groep iets voor jou! In een periode van 10 weken ga je samen met een groep vrouwen werken aan een gezonde leefstijl. Dit betekent gezond eten, genoeg bewegen en op tijd ontspannen.

gezondgewicht1Het veranderen van je dagelijkse gewoonten is niet gemakkelijk. Daarom is er tijdens dit programma veel gelegenheid om met andere vrouwen ervaringen uit te wisselen en elkaar te steunen. Je staat er dus niet alleen voor! Twee keer in de week komen we met de groep bij elkaar. Op maandagmiddag gaan we samen bewegen en op vrijdagochtend is er eerst voorlichting en daarna gaan we bewegen. De cursus start op 13 november.

Wil je meer informatie over de cursus? Bel of kom naar de informatiebijeenkomst!
Wanneer: vrijdag 6 november van 9.30-11.00 uur
Waar: Fysiotherapie Haalboom & Van Der Kleij, Oud Wulvenlaan 6 
Telefoon: 030-2880603

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten