‘GEEFtober: we laten niemand in de kou staan!’

GeeftoberOm vluchtelingen in Nederland een warm welkom te bieden, zijn Barbara en Mijke van Scouting Salwega een inzamelingsactie gestart: GEEFtober. Hiermee roepen zij iedereen op om winterjassen, dichte schoenen en sjaals bij het scoutingbegouw in te leveren. Dit kan op elke oktoberzaterdag op de Oude Liesbosweg 76 in Lunetten. Mijke en Barbara zitten tussen 10:00 – 17:00 u klaar om jouw spullen in ontvangst te nemen. Dus duik in je kast, schoenenrek of kapstok en dan zien zij je graag op één van de vijf oktoberzaterdagen. ‘Zo zorgen we samen dat we niemand in de kou laten staan!’ aldus de dames. Bij vragen, neem contact op met Barbara of Mijke via estahorde@salwega.nl.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten